Megjelentek az első állásajánlatok a mesteri képzéseink keretében

Frissítve: 2016/09/11

Már lehet jelentkezni a Magyar Intézet mesteri programjai keretében meghirdetett állásokra és gyakornoki programokra. A kiírásokra a mesteri képzéseken résztvevő, idén vagy tavaly felvételt nyert hallgatók jelentkezését várják a partnervállalatok. Az álláshirdetések listája folyamatosan bővül.

 

A Magyar Intézet három mesterképzése (Vállalati Pénzügyi Menedzsment, Marketing Stratégiák és Politikák, Vállalkozásmenedzsment) a 2016-2017-es tanévtől kezdődően vállalatokkal együttműködésben került meghirdetésre. Az együttműködés keretében a partnervállalatok lehetőséget biztosítanak a három mesteri képzés valamelyikére felvételt nyert hallgatóknak állásokra és gyakornoki programokra való jelentkezésre.

A partnerkapcsolatok értelmében intézetünk összehangolja a délutáni mesteri órarendeket a többnyire délelőtti munkaprogramokkal, ezáltal lehetőséget biztosítva mind a vállalati, mind pedig az egyetemi programokon való részvételre. 

Az első állásajánlatok már megjelentek, ezekre elsősorban a mesteri képzésekben résztvevő, idén vagy tavaly felvételt nyert hallgatók jelentkezését várják a partnervállalatok. 

Az álláshirdetések folyamatosan frissülő listája itt elérhető: http://hu.econ.ubbcluj.ro/allasok-mesteris-hallgatoknak

Létrehozva: 2016/09/11

+