Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Megvédte habilitációs tézisét dr. Szász Levente, intézetünk oktatója, karunk dékánhelyettese

Szeptember 25-én, a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán dr. Szász Levente, egyetemi docens, intézetünk oktatója és karunk dékánhelyettese, megvédte habilitációs dolgozatát. A dolgozat címe: "Operations Management Research – From Single Unit Strategies to Network Operations", ami a szerző az elmúlt 6 évben, nemzetközi szaklapokban publikált tudományos eredményeinek szintézise is egyben. Ezúton is gratulálunk a sikerhez!

Szeptember 25-én, a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán védte meg habilitációs dolgozatát dr. Szász Levente, egyetemi docens, intézetünk oktatója és karunk dékánhelyettese. Habilitációs dolgozatának címe: "Operations Management Research – From Single Unit Strategies to Network Operations", ami a szerző az elmúlt 6 évben, nemzetközi szaklapokban publikált tudományos eredményeinek szintézise is egyben.

Az elbíráló bizottság tagjai dr. Gabriela Ţigu (professzor, ASE Bukarest), dr. Adriana Grigorescu, (professzor, SNSPA Bukarest), dr. Ion Popa (professzor, ASE Bukarest), valamint dr. Anca Borza - a bízottság elnöke (professzor, BBTE Kolozsvár) voltak.

A nyilvános védést követően a jelenlevők meghallgathatták a bizottság tagjainak értékelését. A bizottság tagjai rövid időre visszavonulva megvitatták a jelölt eredményeit, majd ezt követően egyöntetűen javasolták a habilitált doktor minősítés odaítélését, ami egyben feljogosítja kollégánkat arra, hogy PhD hallgatók témavezetését vállalja.

Az intézet minden tagja nevében ezúton is gratulálunk dr. Szász Leventének!

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro