Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Menedzsment a gyakorlatban

A BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán oktatott Menedzsment tantárgy keretében meghívott előadónk Kerezsi Miklós, az East Consulting Kft. tulajdonosa és ügyvezetője, aki Stratégiaalkotástól az operatív menedzsmentig címmel tart előadást. Az előadásra 2014. október 14-én, 15.10-től kerül sor a 022-es teremben. Az előadás nyitott, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán oktatott Menedzsment tantárgy keretében meghívott előadónk Kerezsi Miklós, az East Consulting Kft. tulajdonosa és ügyvezetője.

Az előadásra 2014. október 14-én, 15.10-től kerül sor a 022-es teremben, Stratégiaalkotástól az operatív menedzsmentig címmel. Az előadás témája a menedzsment gyakorlata és annak a vállalati stratégiával való összefüggése lesz, valós esetekkel alátámasztva a tankönyvi példákat.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk az előadásra!

 

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2019–2020 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro