Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Menedzsment kihívások a 2019-es VIBE Fesztivál szervezésében: Rés Konrád előadása

2018. december 13-án Rés Konrád-Gergely, a VIBE Events Management Kft. ügyvezető igazgatója tartott előadást a marosvásárhelyi VIBE Fesztivál vezetési és szervezési kihívásairól. Az előadásra az Értékteremtő folyamatok menedzsmentje tantárgy keretén belül került sor, melynek során a 3. éves Menedzsment szakirányos hallgatók megismerkedhettek a fesztivál koncepciójának kialakításával és a szervezés folyamatmenedzsment kihívásaival.

Az előadás egyúttal a tantárgy keretében zajló esettanulmány alapú projekt elindítását is magába foglalta. Az esettanulmány megoldása során a hallgatóknak az lesz a feladatuk, hogy a 2019-es, harmadik alkalommal megrendezésre kerülő VIBE Fesztivál szolgáltatási koncepcióját továbbfejlesszék és ehhez megfelelő szervezési folyamatokat alakítsanak ki.

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro