Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Mesteri képzéseink végzős hallgatói ballagtak

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet három mesteri képzésének, a Marketing stratégiák és politikák, a Vállalkozásmenedzsment és a Vállalati pénzügyi menedzsment mesterik végzős hallgatói ballagtak 2018. június 5-én. Gratulálunk nekik, és várjuk a következő tanévben is a közgazdász szakma iránt érdeklődőket!

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet három mesteri képzésének, a Marketing stratégiák és politikák, a Vállalkozásmenedzsment és a Vállalati pénzügyi menedzsment végzős hallgatói ballagtak 2018. június 5-én a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Auditorium Maximum termében. 

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet három mesteri programjai idén is vállalati partnerségben indulnak. Az együttműködések keretében a partnervállalatok lehetőséget biztosítanak a három mesteri képzés valamelyikére felvételt nyert hallgatóknak részmunkaidős állásokra való jelentkezésre. A partnerkapcsolatok értelmében intézetünk összehangolja a délutáni mesteri órarendeket a többnyire délelőtti munkaprogramokkal. Az együttműködés részeként a vállalatok szakmai gyakorlatot kínálnak a hallgatóknak, valamint a képzés gyakorlatias jellegének biztosítása érdekében az oktatás folyamatában, a tanórai tevékenységekben és projektekben is részt vesznek.

A három mesterképzésen összesen 68 tandíjmentes és még 82 tandíjas hely várja a gyakorlatias és piacorientált mesterképzések iránt érdeklődőket. A képzéseinkről és a felvételi folyamatról további információk itt olvashatók: http://hu.econ.ubbcluj.ro/felveteli/felveteli-mesteri

Gratulálunk a végzős mesteriseknek, és várjuk a következő tanévben is azokat a jelentkezőket, akik mesterszinten szeretnék elsajátítani a közgazdász szakmát!

 

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro