Mesteris hallgatónk döntős szereplése az EcoSim menedzsment szimulációs versenyén

Frissítve: 2020/05/22

43 résztvevő csapat közül a nyolcas döntőbe jutott, és a döntőben is kiváló szakmai teljesítményt nyújtott Szekeres Krisztián elsőéves Vállalkozásmenedzsment szakos mesteris hallgatónk az EcoSim Open 2020 menedzsment szimulációs versenyen. Gratulálunk hallgatónknak a nagyszerű teljesítményért!

Az EcoSim Business Simulations által szervezett verseny selejtező köre 2020. május 11-18. között zajlott, a döntő május 20-21. volt megtartva.  A feladat egy online szimuláción keresztül, egy okoseszközöket gyártó és értékesítő vállalat vezetése. A verseny során, virtuális cég vezetőiként pénzügyeket, marketinget, HR-t és gyártást érintő, különböző stratégiai menedzsment kérdésében kellett döntéseket hozni, szem előtt tartva a megtérülés és nyereségesség kérdését is. A selejtező 5-6 csapatos csoportkban történt, 8 különálló piacon.
 
A 8 piac első helyezettje jutott tovább a döntőbe, illetve további 2 csapat, a második legjobb eredménnyel, piactól függetlenül. Miután Krisztiánnak sikerült bebiztosítania a piacvezető pozíciót a saját csoportjában, megérkőzhetett a további legjobb csapatokkal. A döntő a selejtezőhöz hasonlóan történt, 4 perióduson keresztül kellett döntéseket hozni, rövidebb időkerettel egy nehezebb piacon, ahol a versenytársak a többi döntős csapat voltak. Hallgatónk szoros versenyben kiválóan helytállt a döntőben.
 
Gratulálunk az elért eredményhez!
 

Létrehozva: 2020/05/22

+