Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Menedzsment a gyakorlatban Laczkó Dénessel

 

Gyakorlati menedzsment tapasztalatait osztja meg az első éves hallgatókkal Laczkó Dénes meghívott előadónk, a UBM Feed Romania menedzsere 2018. október 9-én, kedden, 17.20-tól az A1-es teremben, a bevezető Menedzsment előadás keretén belül. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetében oktatott Menedzsment tantárgy keretében Laczkó Dénes „Menedzsment a gyakorlatban” című (első évesek számára kötelező tananyagot jelentő) előadására kerül sor a tantárgy követelményeinek rövid ismertetését követően.

Laczkó Dénes a Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetének Menedzsment szakán végezte az alapképzést, majd ugyanitt mesterizett Vállalati pénzügyi menedzsment szakon. Egyetemi hallgatóként és a Gazdasági Tanácsadó Klub (GTK) szakkollégium junior, majd szenior tagjaként számos tudományos diákköri konferencián és esettanulmány versenyen ért el olyan kiemelkedő eredményeket, melyek megfelelő kiindulópontot jelentettek gyors vezetői karrierjének.

Laczkó Dénes már mesteri tanulmányai alatt egy, az ágazatban országos jelentőségű, nemzetközi vállalatban, a Marsorom KFT-ben kezdett dolgozni felelős pozícióban, majd ugyanitt értékesítési és kontrolling menedzserré lépett elő. Ezt követően az East Grain gabonakereskedő cég üzletág vezetőjeként tevékenykedett, jelenleg pedig a UBM Feed Románia takarmánytermelő és -értékesítő nemzetközi vállalat menedzsereként dolgozik.

Laczkó Dénes 2018. október 9-én vezetői tapasztalataiból oszt meg egy szeletet hallgatóinkkal, gyakorlati információkkal nyitva meg az első éves Menedzsmet előadások sorozatát.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

 

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro