Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Győzelem a miskolci menedzsment esettanulmány versenyen

Első helyen végzett a hallgatói csapatunk a Miskolci Egyetemen menedzsment témában megrendezett nemzetközi esettanulmány versenyen. A Barabási Tamás (Gazdasági informatika 2. év), Bardóczi Beáta (Pénzügy és Bank 2. év), Jakó Zsolt (Menedzsment 2. év), Nagy Miriám (Menedzsment 2. év) által alkotott csapatunk valós vállalati esetre adott gyakorlati menedzsment megoldását a vállalati zsűri a legjobbnak itélte. Gratulálunk hallgatóinknak! 

Idén hetedik alkalommal került megrendezésre 2018. október 25-26. között a menedzsment témájú Dr. Susánszky János Esettanulmány Megoldó Emlékverseny Miskolcon. A meghívásos gyakorlati menedzsment versenyen idén is részt vehetett a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetét csapat is, melynek felkészítő tanárai dr. Györfy Lehel docens, dr. Szász Levente docens és dr. Rácz Béla adjunktus voltak.

A szervezők vállalati menedzserek közreműködésével állították össze az esettanulmányt, amely idén egy valós humánerőforrás-menedzsment problémához kötődött.

A rendezvény során a versenyzőknek 10 órájuk állt rendelkezésre a humánerőforrás-menedzsment stratégiájuk felépítésére, majd másnap a menedzserekből és vállalati szakemberekből álló zsűri előtt mutatták be megoldásukat.

A verseny végeredményeként a Babeș–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetének csapata, - a tavalyi évhez hasonlóan, idén is -, elhódította a verseny győzelmi serlegét.

Gratulálunk a kolozsvári csapat sikeréhez!

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro