Nemzetközi start-up menedzsment előadás Barna Tiborral

Frissítve: 2019/05/17

Nemzetközi start-up alapítói tapasztalatait osztja meg a másodéves Menedzsment szakos hallgatókkal Szervezeti menedzsment tárgy keretein belül Barna Tibor meghívott előadónk, a GoodBox egyik alapítója, az Oxford és London School of Economics Egyetemek végzettje. Az előadás május 21-én, 14:00 órától kerül megtartásra a 118-as teremben. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetében oktatott Szervezeti menedzsment tantárgy keretében Barna Tibor előadására kerül sor „Nemzetközi start-up menedzsment” címmel.

Barna Tibor a Oxford University-n végezte az alapképzést, majd a London School of Economics-on mesterizett. Több start-up alapítója, és ezek a vállalatok több nemzetközi díjat is nyertek. Jelenleg a Good Box, londoni székhelyű tech start-up technológiai vezetője és egyik alapítója, illetve tulajdonosa egy másik kolozsvári és londoni székhelyű informatikai vállalatnak is, az NGI Systems-nek. Tibor mögött nagyvállalati tapasztalat is áll, ugyanis technológiai vezetői pozícióban dolgozott Londonban a UBS Banknál, később pedig Svájcban a Hiltinél.

Barna Tibor a nagyvállalati tapasztalatait állítja szembe a start-upokban szerzett tapasztalataival, és bepillantást enged a nemzetközi start-upok működésébe.

Az előadásra angol nyelven kerül sor.

Az előadás nyitott, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Létrehozva: 2019/05/17

+