Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Oktatási kiválósági díjban részesült dr. Györfy Lehel, intézetünk docense

Dr. Györfy Lehel, intézetünk docense, oktatásban kifejtett munkájáért és az ebből származó eredmények elismeréseként a Babeș-Bolyai Tudományegyetem oktatói kiválósági díjában részesült. A díjat annak az oktatónak itélik oda, aki az előző tanévben az oktatásban, az oktatáson kívüli diáktevékenységekben, valamint a verseny-eredmények tekintetében összesítve a legkiemelkedőbbnek bizonyul a kari oktatók között. Gratulálunk az elismeréshez!

2018. december 17-én a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Aula Magnajában átadásra kerültek a 2017-2018-as tanév kutatási és oktatási tevékenységeiért odaítélt kiválósági díjak.

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar díjazottja dr. Györfy Lehel, intézetünk docense lett, aki a hallgatók értékelése, a kollégák értékelése, az oktatási publikációk, a hallgatói versenyeredmények és a oktatáson kívüli hallgatói tevékenységek szervezése tekintetében összesítve a legkiemelkedőbbnek bizonyult, így elnyerte a Babeș-Bolyai Tudományegyetem 2017-2018-as oktatói kiválósági díját.

Dr. Györfy Lehel a Menedzsment, KKV Menedzsment, Stratégiai Menedzsment, Vállalkozástan és Üzleti Stratégiák tárgyainak oktatója, a nemzetközi esettanulmány versenyek intézeti felelőse és a Gazdasági Tanácsadó Klub (GTK) szakkollégium alapító koordinátora. A 2017-2018-as tanévben az általa vagy az ő közreműködésével is felkészített 32 hallgatói csapatunk 19 nemzetközi és hazai szakmai és tudományos versenyen vett részt, ahol 8 első díjat, 4 második díjat, 3 harmadik díjat és 3 különdíjat értek el.

Gratulálunk az elsimeréshez!

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro