OrtoProfil tanulmányi ösztöndíj harmadéves alapképzéses és elsőéves mesteri hallgatóinknak

Frissítve: 2019/05/15

Intézetünk vállalati partnere, az OrtoProfil 1800 euró értékű ösztöndíjat hirdet meg 3. éves alapképzéses 1. éves mesteri hallgatóinknak. Az ösztöndíjat elnyert hallgatók egy közösen időzített 3 hónapos internship-en is részt vehetnek a vállalatnál a mesteri képzés időszaka alatt. Jelentkezési határidő 2019. május 20.

Az OrtoProfil egy marosvásárhelyi, gyógyászati segédeszközök gyártásával és forgalmazásával foglalkozó vállalat, amely 1994-ben alakult. A közel 240 alkalmazottat számláló cég 25 éves tevékenysége alatt piacvezetőnek nőtte ki magát országos szinten. Jelen ösztöndíjcsomag célja, hogy a tehetséges és leginkább komoly hozzáállással rendelkező fiatalok fejlődéséhez hozzájáruljon, kapcsolatba hozva őket Románia egyik legnagyobb, egészségügyi iparágban tevékenykedő vállalkozásával.

Az ösztöndíjra a Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának harmadéves (alapképzés) és elsőéves (mesterképzés), magyar tagozatos hallgatói jelentkezhetnek, amennyiben tovább folytatják tanulmányaikat. 

A jelentkezés három lépéses.

1. lépés - jelentkezési csomag (határidő: 2019. május 20., hétfő éjfél) - A jelentkezési csomag a következőket kell tartalmazza: fényképes magyar nyelvű önéletrajz; a legutolsó lezárt tanév tanulmányi átlagát igazoló bizonylat (a kar titkársága által kibocsátott) 

2. lépés - esettanulmány-megoldás (határidő: 2019. június 5., szerda éjfél) 

3. lépés - személyes interjú (2019. június 20., csütörtök, Marosvásárhely)

Eredményhidetés - 2019. július 3., szerda (legkésőbb)

A jelentkezési csomagot (1. lépés) a bursa@ortoprofil.ro címre kell beküldeni.

További részletek: OrtoProfil ösztöndíj

 

Létrehozva: 2019/05/15

+