Ösztöndíjprogram pénzügyes hallgatóknak

Frissítve: 2014/12/18

 

Az OTP bank ösztöndíjprogramot hirdet a Babeș-Bolyai Tudományegyetem, Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügy és Bank szakirány másod- és harmadéves magyar tagozatos diákjai számára a 2014-2015-ös tanévre. Pályázni 2015. január 16-ig lehet.

OTP ösztöndíjprogram

Babeș-Bolyai Tudományegyetem, Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar, Pénzügy és Bank szakirány másod- és harmadéves magyar tagozatos diákjai számára

Az ösztöndíjprogram célja a romániai magyar felsőfokú képzésben résztvevő diákok támogatása. Az egy tanévre szóló ösztöndíj összege: 4500 lej. Pályázni 2015. január 16-ig lehet.

A pályázat követelményei:

  • a pályázó diák eredményes legyen tanulmányaiban, tanulmányi átlaga 8,5-ös vagy ennél magasabb legyen az utolsó tanévben
  • pályázati esszé beküldése, a következő struktúra szerint:

Téma: OTP Junior termékmenedzser

Felhasználható publikus anyag: http://www.otpbank.ro/hu/maganszemelyek/folyoszamla-es-hozza-kapcsolodo-szolgaltatasok/otp-junior/index.html

Tartalmi elvárások:

Amennyiben te lennél az OTP Bank Románia Junior termékmenedzsere hol és hogyan promoválnád, milyen változtatásokat eszközölnél rajta, és általában mit javasolnál a termék sikeressége érdekében? Az esszé kell, hogy tartalmazzon SWOT elemzést és ez alapján következtetéseket és javaslatokat kell megfogalmazni SMART kritériumok szerint.

Formai elvárások:

  • az esszé terjedelme maximum 3 oldal, .doc formátumban
  • pályázatok nyelve: magyar.

Mindkét évfolyam legjobb 3-3 pályázatáról a BBTE és az OTP Bank Románia közös bizottsága dönt a pályázási határidőtől számított 2 héten belül.

A pályázatokat a következő email címekre kérjük beküldeni 2015. január 16-ig: nora.dobre@otpbank.ro, benyovszkiannamaria@gmail.com, annamaria.benyovszki@econ.ubbcluj.ro.

Sok sikert!

Felhívás

Létrehozva: 2014/12/18

+