Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Részvétel a CIMA menedzsment és számvitel esetversenyen

Balló Máté (Gazdasági informatika), Lázár Ábel (Menedzsment), Papp Eszter (Menedzsment) és Tasnádi Márta (Menedzsment) másod éves hallgatóink kiváló teljesítménnyel képviselték intézetünket a Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) által a karunkon szervezett menedzsment és számvitel esettanulmány versenyen. Gratulálunk!

2017. május 31-én a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kara adott otthont a Chartered Institute of Management Accountants (CIMA) második menedzsment és számvitel esettanulmány versenyének. A változatos és valós vállalati problémák gyakorlati megoldását célzó szakmai versenyen Balló Máté (Gazdasági informatika), Lázár Ábel (Menedzsment), Papp Eszter (Menedzsment) és Tasnádi Márta (Menedzsment) másod éves magyar tagozatos hallgatóink csapata is részt vett, kiváló teljesítményt nyújtva a megmérettetésen.

Gratulálunk hallgatóinknak! 

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro