Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

„Runner-up” díjat szereztek intézetünk hallgatói a washingtoni Georgetown University esettanulmány versenyén!

Kiváló teljesítményt nyújtva csoportmásodik helyezést értek el hallgatóink az amerikai Georgetown University által szervezett nemzetközi esettanulmány versenyen Washington DC-ben, megszerezve ezáltal a verseny „runner-up” díját. A kolozsvári hallgatók csoportjában a Fordham University csapata végzett első helyen, a második helyet a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karát képviselő csapat szerezte meg, megelőzve ezáltal neves amerikai egyetemek csapatait. Gratulálunk!

Kiváló teljesítményt nyújtva csoportmásodik helyezést értek el a kolozsvári közgazdász hallgatók az amerikai Georgetown University által szervezett nemzetközi esettanulmány versenyen Washington DC-ben, megszerezve ezáltal a verseny „runner-up” díját. A kolozsvári hallgatók csoportjában a Fordham University (New York) csapata végzett első helyen, a második helyet a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karát képviselő csapat szerezte meg, megelőzve ezáltal olyan neves amerikai egyetemek csapatait, mint a Pennsylvania State University, a Stetson University (Florida) és az Emory University (Atlanta).

A Georgetown University gazdasági kara, a McDonough School of Business által szervezett nemzetközi esettanulmány versenyre, a McDonough Business Strategy Challenge-re 2019. február 5-9. között került sor az egyesült államokbeli Washington DC-ben, amelyen összesen 19 amerikai és európai egyetem csapata vett részt. A résztvevő diákok egy non-profit szervezet, az American Cancer Society számára kellett egy olyan átfogó stratégiát kidolgozzanak, amely biztosítja a fiatal önkéntes generációk hosszú távon fenntartható bevonását a szervezet munkájába.

A kiváló eredményt elérő kolozsvári csapat felkészítő tanárai dr. Szász Levente, dr. Györfy Lehel-Zoltán és dr. Rácz Béla-Gergely voltak. A BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetét képviselő négyfős csapat tagjai: Barabási Tamás (Gazdasági informatika, 2. év), Boga Balázs (Menedzsment, I. év), Kelemen Kincső (Gazdasági informatika, 3. év), Pádár Zsuzsánna (Pénzügy és bank, 3. év).

Gratulálunk diákjainknak az elért nagyszerű eredményhez!

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro