Szép eredmények a Wizz Air nemzetközi esettanulmány versenyén

Frissítve: 2017/05/30

Szilágyi Ágnes, Vállalkozásmenedzsment mesteris hallgatónk csapatával a legjobb 12 közé jutott, alapképzéses csapatunk pedig szintén bejutott a Wizz Youth Challenge verseny budapesti középdöntőjébe. A 2017. május 17-18. között megrendezett eseményre összesen 978 csapat jelentkezett 38 országból. Gratulálunk hallgatóinknak!

2017. május 17-18. között rendezte meg a Wizz Air, Kelet-Közép Európa legnagyobb low-cost légitársasága a Wizz Youth Challenge nemzetközi esettanulmány versenyt, melyre összesen 978 csapat jelentkezett 140 egyetem és 38 különböző ország képviseletében. A csapatok feladata egy olyan kampány kidolgozása volt, amellyel a vállalat az Y és Z generációkat tudja megszólítani.

A megoldások értékelése alapján a vállalat vezetői 40 csapatot juttattak tovább a verseny budapesti középdöntőjébe. A kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetének öt hallgatója jutott tovább a helyszíni középdöntőbe:

  • Boros Éva (Menedzsment, 2. év),  Gergely Andrea (Pénzügy és Bank, 2. év), Horváth Adrienn (Menedzsment, 2. év) és Tankó Attila (Menedzsment, 2. év) a 4 Voice csapat tagjaiként;
  • Szilágyi Ágnes (Vállalakozásmenedzsment mesteri képzés, 2. év) egy vegyes csapat tagjaként.

A középdöntős teljesítmény alapján Szilágyi Ágnes csapatával a legjobb 12 döntős csapat közé is bejutott. 

A versenyt végül egy horvátországi csapat nyerte meg, akik egy egy évre szóló korlátlan és ingyenes repülési lehetőséget nyertek a Wizz Air hálózatán belül.

Gratulálunk hallgatóinknak és a győzteseknek a nyújtott teljesítményhez!

 

Létrehozva: 2017/05/30

+