Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Tanulmányi látogatás a BRD banknál

 

A KGTK Gazdasági informatikus diákjai, Avornicului Mihai tanár úr szervezésében, tanulmányi látogatáson vettek részt október 23-án a BRD bankban. A lelkes csapat a BRD igazgatóját, informatikusát és marketing felelősét faggatta tevékenységeikről. A gazdasági informatikus hallgatók számára a gazdasági folyamatok jó megértése járul hozzá azok megfelelő programozásához.

A Gazdasági informatika szakirány keretében – Avornicului Mihai tanár úr szervezésében – 2014. október 23-án tanulmányi látogatáson vettek részt a KGTK első éves hallgatói.

A lelkes diákcsapat először a BRD főépületét látogatta meg, ahol betekintést nyerhettek a bank életébe és tevékenységeibe. Megfigyelhették a front office munkáját, valamint szó esett a back office tevékenységekről is.

Mivel a szakirány tanmenetének fontos része a pénzügyi folyamatok ismerete és ezek programozása, ezért Petru Petruț, a bank igazgatója, bemutatta a fontosabb tevékenységeket. A bank informatikusa felvázolta a bank által használt informatikai rendszer szerkezetét és működését. A látogatás zárásaként a marketing felelős bemutatta a bank által működtetett internet és mobil banking szolgáltatásokat is.

 

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2019–2020 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro