Tanulmányi látogatás az Autonet logisztikai központjában

Frissítve: 2017/12/20

2017. december 14-én intézetünk 3. éves Menedzsment, valamint Pénzügy és bank szakirányos hallgatói látogathattak el a szatmárnémeti székhellyel rendelkező Autonet Csoporthoz, ahol részletes betekintést nyerhettek a cégcsoport működésébe, valamint a logisztikai folyamatok menedzsmentjébe. A nap folyamán bemutatásra kerültek a vállalat által alkalmazott legújabb logisztikai fejlesztések, melyek egy részével a hallgatók élőben is megismerkedhettek a raktárlátogatás során.

A Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának magyar tagozatos hallgatóinak látogatásáról a szatmar.ro hírportál is beszámolt, melyből az alábbiakban közlünk egy rövid kivonatot.

„Csütörtök délután harmincnál is több kolozsvári közgazdász hallgató érkezett az Autonet Import szatmárnémeti székhelyére, hogy részletesebben is megismerkedjen a cégcsoport történetével és működésével.

A Menedzsment, valamint Pénzügy és bank szakirányos hallgatók a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának magyar tagozatáról érkeztek, hogy betekintést nyerjenek egy európai szinten is elismert cég működésébe. Az Autonet és az Egyetem stratégiai partnerek már 5 éve, számos projektben együttműködnek.

A dr. Szász Levente dékánhelyettes által kísért csoportot Lieb Mihály társtulajdonos, Ilonczai Tamás, a cég marketingigazgatója, Kegyes Tünde HR igazgató és Hankusz Csaba logisztikai technikus fogadta.”

A teljes hír megtekinthető itt: 

https://www.szatmar.ro/Kolozsvari_kozgazdasz_hallgatok_szakmai_latogatasa_az_Autonet_Import_fohadiszallasan/hirek/89036

Ezúton is köszönjük az Autonet tulajdonosainak és vezetőségének, hogy lehetővé tették hallgatóink számára, hogy részletesen megismerkedhessenek egy nagyvállalat logisztikai folyamatainak működésével és irányításával.

Létrehozva: 2017/12/20

+