Top 10-es szereplés az IFUA menedzsment versenyén

Frissítve: 2017/11/25

 

A tíz legjobb csapat között versenyezhetett intézetünk hallgatói csapata az IFUA Horváth & Partners menedzsment esettanulmány versenyén. A Bálint Alexandra Teodóra (Vállalati pénzügyi menedzsment mesteri 2. év), Éltes Rita (Menedzsment 3. év), Fekete Réka (Vállalkozásmenedzsment mesteri 2. év) és Géger Gyopár (Marketing 3. év) hallgatóinkból álló csapatunk a sikeres selejtező után nagyszerű teljesítményt nyújtott a budapesti döntőben is.

Az IFUA Horváth & Partners nemzetközi menedzsment tanácsadó vállalat 2017. november 17-én rendezte meg a esettanulmány versenyének döntő szakaszát, melyre az intézetünket képviselő csapat is továbbjutott.

A verseny két fordulóból állt, az első fordulóban egy selejtezőre került sor, ahonnan a legjobb 10 csapat került a döntőbe. Az előfordulóból kiválasztott 10 legjobb csapat között szerepelt Budapesten a Synergy csapata is, név szerint Bálint Alexandra Teodóra, Éltes Rita, Fekete Réka és Géger Gyopár, akik intézetünk diákjai. A csapat felkészítő tanárai dr. Györfy Lehel docens, dr. Szász Levente docens és drd. Rácz Béla tanársegéd voltak.

Az esettanulmány témáját a GreenGo vállalat szolgáltatta, amely Budapest első e-carsharing szolgáltatója. A versenyt a Budapesti Corvinus Egyetem csapata nyerte. A bemutató után egy állófogadásra került sor, ahol a csapat a személyes visszajelzésekből sokat tanulhatott, illetve új kapcsolatokra is szert tettek.

Gratulálunk hallgatóinknak!

Létrehozva: 2017/11/25

+