Újabb dobogós helyezés a győri OPEV-en

Frissítve: 2015/02/13

2015. február 6-8. között tizenharmadik alkalommal került megrendezésre Győrben az Országos Pénzügyi Esettanulmányi Verseny. Az egyetemünket, karunkat és intézetünket képviselő FourInOne csapat a második helyet szerezte meg. A csapat tagjai Ábrán Csilla, Demeter Zselyke, Kiss Alpár és Salamon Ádám voltak. Gratulálunk! 

2015. február 6-8. között tizenharmadik alkalommal került megrendezésre Győrben az Országos Pénzügyi Esettanulmányi Verseny. A versenyen 14 csapat képviseltette magát 13 felsőoktatási intézményből. Az egyetemünket, karunkat és intézetünket képviselő FourInOne fantázianevű csapat a második helyet szerezte meg. Kiemelendő, hogy az elmúlt nyolc évben a kolozsvári csapat minden alkalommal a dobogós helyen végzett.

A kolozsvári csapat tagjai 2015-ben Ábrán Csilla (Vállalati Pénzügyi Menedzsment mesteri, I. év), Demeter Zselyke (Vállalkozásmenedzsment mesteri, II. év), Kiss Alpár (Pénzügy és Bank, III. év) és Salamon Ádám (Vállalati Pénzügyi Menedzsment mesteri, II. év) voltak. 

A versenyzőknek egy valós pénzügyi probléma megoldását kellett kidolgozniuk - e feladathoz idén az esettanulmányt a Nemak Kft. szolgáltatta, majd a vasárnap délelőtti döntők során eredményeiket kellett bemutatniuk.

A versenyzőknek meg kellett határozniuk a kapott eredménykimutatásokban a volumen, ár, és összetétel hatásokat illetve javaslatot kellett tegyenek arra vonatkozólag, hogyan állítható meg az eredmény csökkenése a jövőben.

Az elért helyezéssel kapcsolatban külön kiemelendő, hogy 2008 óta - idén immár 8. alkalommal - minden évben a kolozsvári csapat dobogós helyezést ér el.

Ezúton is gratulálunk a győztes csapatnak!

 

Létrehozva: 2015/02/13

+