Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Irány Prága! Győzelem az országos fordulón és továbbjutás a regionális döntőbe az Unilever esettanulmány versenyén

Boga Balázs (Menedzsment, 2. év), Éltes Rita (Vállalkozásmenedzsment mesteri, 2. év) és Kelemen Kincső (Vállalkozásmenedzsment mesteri, 1. év) hallgatóink csapatának győzelmével és a prágai regionális fordulóba való továbbjutásával zárult az Unilever multinacionális vállalat „Heroes of Tomorrow” esettanulmány versenyének romániai és szerbiai szintű országos fordulója Bukarestben. Az országos fordulóba bejutott másik csapatunkat Farkas-Hegyi Beatrix (Menedzsment, 2. év), Mag Róbert (Pénzügy és bank, 2. év) és Szép Hunor (Bank és Pénzügy, 2. év) alkották, kiváló teljesítménnyel.

Az Unilever 2019. december 6-9. között szervezte meg a „Heroes of Tomorrow” nevezetű esettanulmány versenyének országos szakaszát a romániai illetve szerbiai diákok körében, melynek döntőjébe két, a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetét képviselő csapat is továbbjutott.

A verseny két fordulóból állt, az első fordulóban egy selejtezőre került sor, ahonnan a legjobb négy csapat jutott a döntőbe. A feladat az Unilever ernyője alá tartozó AXE brand átgondolása és egy integrált kommunikációs kampány kidolgozása volt. A sikeres selejtező után a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karát a Bold Agency és a Motion csapatok képviselték az romániai és szerbiai szintű döntőben, melyeknek tagjai:

Bold Agency – Boga Balázs (Menedzsment, 2. év), Éltes Rita (Vállalkozásmenedzsment mesteri, 2. év), Kelemen Kincső (Vállalkozásmenedzsment mesteri, 1. év);

Motion – Farkas-Hegyi Beatrix (Menedzsment, 2. év), Mag Róbert (Pénzügy és bank, 2. év), Szép Hunor (Bank és Pénzügy, 2. év).

A döntőt a Bold Agency nyerte meg, és ezáltal továbbjutott a közép-kelet-európai regionális fordulóba, amely Prágában kerül megrendezésre 2020 februárjában.

A csapatok felkészítő tanárai dr. Györfy Lehel-Zoltán, dr. Szász Levente és dr. Rácz Béla-Gergely voltak.

Gratulálunk a csapatoknak és felkészítőiknek, és sok sikert kívánunk a továbbjutóknak!

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2019–2020 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro