Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Vállalati partnerségben indulnak mesteri képzéseink a 2016-2017-es tanévben

A Magyar Intézet három mesterképzése a 2016-2017-es tanévtől kezdődően vállalatokkal együttműködésben kerül meghirdetésre. Az együttműködés keretében a partnervállalatok lehetőséget biztosítanak a három mesteri képzés valamelyikére felvételt nyert hallgatóknak részmunkaidős állásokra való jelentkezésre.

A Magyar Intézet három mesterképzése (Vállalati Pénzügyi Menedzsment, Marketing Stratégiák és Politikák, Vállalkozásmenedzsment) a 2016-2017-es tanévtől kezdődően vállalatokkal együttműködésben kerül meghirdetésre. Az együttműködés keretében a partnervállalatok lehetőséget biztosítanak a három mesteri képzés valamelyikére felvételt nyert hallgatóknak részmunkaidős állásokra való jelentkezésre, kolozsvári munkavégzéssel. A részmunkaidős állások meghirdetésére a júliusi és szemptemberi felvételit követően folyamatosan kerül sor.

A partnerkapcsolatok értelmében intézetünk összehangolja a délutáni mesteris órarendeket a többnyire délelőtti munkaprogramokkal, ezáltal lehetőséget biztosítva mind a vállalati, mind pedig az egyetemi programokon való részvételre. Az együttműködés keretein belül ezen felül közös szakgyakorlat programokat biztosítunk a partnervállalatokkal, valamint a képzés gyakorlatias jellegének biztosítása érdekében a vállalatokat az oktatás folyamatába is intenzíven bevonjuk.

Az együttműködésbe bevont vállalatok: MOL Románia, OTP Bank Románia, Antares Románia, Elite Conta, East Grain, Emerson, Steelcase, Wedas, PBS, Wolters Kluwer.

A gyakorlatias és piacorientált mesterképzések iránt érdeklődők további információkat itt találhatnak a képzéseinkről és a felvételi folyamatról: http://hu.econ.ubbcluj.ro/felveteli/felveteli-mesteri

A jelentkezők továbbá a magyar.intézet@econ.ubbcluj.ro e-mail címen, valamint az egyes mesteri képzések felelőseinél érdeklődhetnek.

Várjuk a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar, valamint más karok vagy egyetemek alapképzéses programjainak végzős magyar diákjait a mesteri felvételikre!

 

 

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro