Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Varsói menedzsment verseny döntőjébe jutott tovább egy mesteris hallgatónk

Szabó Norbert, első éves Vállalkozásmenedzsment szakos mesteris hallgatónk kijutott a SGH Warsaw School of Economics által Varsóban szervezett SGH Business Game gyakorlati menedzsment esettanulmány verseny helyszíni döntő fordulójára, ahol sikeresen helytállt a színvonalas nemzetközi mezőnyben. Gratulálunk hallgatónknak!

A varsói SGH Warsaw School of Economics első alkalommal rendezte meg az SGH Business Game nevű nemzetközi esettanulmány versenyét, melyre 2018. november 29-30. között került sor Lengyelországban. A versenyre több mint 300 diák jelentkezett, a verseny varsói döntőjébe jutó 48 versenyző négy esettanulmányt kellett megoldjon. A első feladat keretén belül értékesítési stratégiát kellett kidolgozniuk a Procter & Gamble nevű fogyasztási cikkeket gyártó amerikai vállalat számára, kifejezetten a Pantene márkájú női samponokra fókuszálva. A második esettanulmány egy vállalatfejlesztési stratégia kidolgozásáról szólt a CD Projekt nevű vállalat számára, amely Lengyelország vezető játékfejlesztő vállalata, többek között a Witcher nevü, világszinten sokak által játszott játék az egyik termékük. A harmadik feladat során a versenyzőknek pedig a PricewaterhouseCoopers tanácsadó cég megbízásából kellett kitalálniuk egy piacralépési stratégiát egy drónokat gyártó cég számára, Szingapúr városában. A negyedik és egyben utolsó feladat során a résztvevőknek a M4Medical varsói EKG gépeket gyártó cég számára kellett kidolgozniuk egy offline értékesítési stratégiát, melyet a vállalat használhat a világ legnagyobb gyógyszerészeti segédeszközökről szóló konferenciáin.

A verseny varsói döntőjébe egy hallgatónk, Szabó Norbert, is bejutott, aki sikeresen helytállt a színvonalas nemzetközi mezőnyben. Gratulálunk neki!

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro