Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal /

Hírek

Meghívás Kanadába, a világ legrangosabb menedzsment versenyére

Meghívás Kanadába, a világ legrangosabb menedzsment versenyére

A világ legrangosabbnak tartott menedzsment esettanulmány versenyére, a kanadai John Molson Undergraduate Case Competition-re kapott meghívást intézetünk négyfős csapata. A meghívás a tavalyi tanév során az intézetünk hallgatói által nemzetközi menedzsment versenyeken elért kiemelkedő eredményeknek köszönhető. Hallgatóink tavaly többek között a Harvardon, Londonban, Párizsban, Pisában, Brüsszelben bizonyították felkészültségüket.

2017.10.31.

Marketing Event Branea Róberttel, az EKE teljesítménytúrák szervezőjével

Marketing Event Branea Róberttel, az EKE teljesítménytúrák szervezőjével

A Marketingtervezés tantárgy keretében, 2017. október 31-én 11:20 órai kezdettel a 329-es teremben sor kerül a harmadik vállalati projektfeladat bemutatására. Branea Róbert, a kolozsvári Erdélyi Kárpát Egyesület (EKE) egyik programszervezője előadást tart Az EKE teljesítménytúráinak piaci pozicionálása címmel a marketingterv készítés előtt álló hallgatóknak. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

2017.10.29.

Győzelem a Startup Pitch Day menedzsment versenyen

Győzelem a Startup Pitch Day menedzsment versenyen

Lázár Ábel, Menedzsment szakos 3. éves hallgatónk, Molnár István, egykori hallgatónk a Marketing stratégiák és politikák mesteriről, valamint Oláh Ildikó grafikus voltak a tagjai annak a csapatnak, amely megnyerte a Junior Business Club által Sepsiszentgyörgyön megrendezett Startup Pitch Day idei kiírását. A projekt a művészek munkáit népszerűsítő internetes platform tervével érdemelte ki a szakmai zsűri elismerését és az első díjat. Gratulálunk!

2017.10.25.

Győzelem a miskolci menedzsment esettanulmány versenyen

Győzelem a miskolci menedzsment esettanulmány versenyen

Első helyen végzett a hallgatói csapatunk a Miskolci Egyetemen menedzsment témában megrendezett nemzetközi esettanulmány versenyen. A Horváth Adrienn (Menedzsment, 3. év), Pádár Zsuzsánna (Pénzügy és Bank, 2. év), Szász Karina (Pénzügy és Bank, 2. év) és Vizeli Ibolya (Marketing, 2. év) által alkotott csapatunk valós vállalati menedzsment esetre adott gyakorlati megoldását a szakemberekből álló zsűri a legjobbnak ítélte. Gratulálunk! 

2017.10.24.

International Conference on Economics and Business Management - ICEBM 2017

International Conference on Economics and Business Management - ICEBM 2017

2017. október 27-én harmadik alkalommal kerül sor az ICEBM 2017 Nemzetközi Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Konferenciára a Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság– és Gazdálkodástudományi Magyar Intézete szervezésében. Társszervezők a Kolozsvári Akadémiai Bizottság, a Magyar Tudományos Akadémia, a Kolozsvári Magyar Egyetemi Intézet, az EME Jog-, Közgazdaság- és Társadalomtudományi Szakosztálya és a Pro Oeconomica Egyesület. 

2017.10.23.

Marketing Event Nagy Előddel, az Agrosel marketing igazgatójával

Marketing Event Nagy Előddel, az Agrosel marketing igazgatójával

A Marketingtervezés tantárgy keretében, október 25-én 14:00 órai kezdettel a 006-os teremben Nagy Előd, az Agrosel marketing igazgatója tart előadást Márkaismertség és profitabilitás az Agroselnél címmel. Az előadás a tantárgy keretében zajló, második vállalati projektfeladat bemutatását is jelenti egyben, de érdekes lehet mindazok számára, akik a márkaépítés és eredményesség kapcsolatáról szeretnének többet megtudni.

2017.10.20.

Előző 1234567 ... 57 Következő

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2017–2018 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro