Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal /

Hírek

Intézetünk hallgatói a pécsi esettanulmány-versenyen

Intézetünk hallgatói a pécsi esettanulmány-versenyen

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet hallgatói idén is részt vettek a Pécsi Tudományegyetemen szervezett, Dr. Papp Lászlóról elnevezett esettanulmány versenyen. Intézetünket idén két hallgatói csapat képviseltette. A 4tune és a ConsultANTS csapat tagjai ezúttal is tisztesen helytálltak a színvonalas szakmai megmérettetésben, és jelentős szakmai és nemzetközi tapasztalattal gazdagodtak.

2015.11.04.

A kolozsvári Emerson Campus, a kiválóság  központja

A kolozsvári Emerson Campus, a kiválóság központja

2015. november 12-én, 15.10 órai kezdettel Hopka Balázs, az EMERSON Kft. Kolozsvár ügyvezető igazgatója tart előadást a Regionális gazdaságtan tárgy keretén belül a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar 118-as termében. Az előadás címe: A kolozsvári Emerson Campus, a kiválóság központja. Az előadás során betekintést nyerhetünk egy multinacionális cég telephely-választási stratégiájába. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

2015.11.03.

Marketing az EU-ban. Az ifjúsági fővárosok nemzetközi marketingje

Marketing az EU-ban. Az ifjúsági fővárosok nemzetközi marketingje

2015. november 17-én 16.40 órai kezdettel  Farkas András, az Európai Ifjúsági Fővárosok Hálozatának operatív igazgatója, a PONT csoport társalapítója tart előadást az Európa gazdaságtana tárgy keretén belül a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar A1 előadójában. Az előadás címe: Marketing az EU-ban. Az ifjúsági fővárosok nemzetközi marketingje? Minden érteklődőt szeretettel várunk!

2015.11.02.

Tanulmányi kirándulás a Nachbil pincészetnél

Tanulmányi kirándulás a Nachbil pincészetnél

 

Pénteken, 2015. október 30-án, a harmadéves alapképzéses diákok a Marketingtervezés tantárgy keretében tanulmányi kiránduláson vehettek részt a krasznabélteki (Szatmár megye) Nachbil pincészetnél. Az egész napos tanulmányi kirándulás helyszínén a borászat vezetői részletesen bemutatták a borkészítés folyamatát, majd szakmai támpontokat adtak a jelenlevő diákoknak. A szakmai programot borkóstolás követte.

2015.11.02.

EU-s pályázati források a 2014-2020-as programozási időszakban - előadás

EU-s pályázati források a 2014-2020-as programozási időszakban - előadás

2015. október 20-án 17 órai kezdettel kerül sor Szávics Petra, regionális fejlesztési szakértő, előadására EU-s pályázati források a 2014-2020-as programozási időszakban címmel, melynek fókuszában a kis- és középvállalkozások projektjeinek finanszírozási lehetőségei állnak. Az előadás helyszíne a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar 118-as terme. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

2015.10.19.

Marketing events - Marketingtervezés a gyakorlatban

Marketing events - Marketingtervezés a gyakorlatban

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karon oktatott Marketingtervezés tantárgy keretében hetedik éve működik a Marketingtervezés a gyakorlatban című program. Idén három vállalat marketingtervén dolgoznak a harmadéves hallgatók. A vállalatok képviselői által tartott vállalat- és projektbemutató előadásokra minden érdeklődőt szeretettel várunk!

2015.10.16.

Előző 1 ... 55565758596061 ... 83 Következő

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2019–2020 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro