Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Kitüntetések, díjak /

A legjobb szakcikk díjban részesült dr. Nagy Ágnes, dr. Dézsi-Benyovszki Annamária és dr. Székely Imre

Dr. Nagy Ágnes,  dr. Dézsi-Benyovszki Annamária, egyetemi docensek  és dr. Székely Imre, egyetemi tanársegéd kapta a legjobb szakcikk díjat a 2016. június 16-án a Román Akadémia „Victor Slăvescu” Pénzügyi- és Monetáris Kutatóközpontja által szervezett nemzetközi konferencián.

2016. június 16-án a Román Akadémia „Victor Slăvescu” Pénzügyi- és Monetáris Kutatóközpontjának Pénzügyi Tanulmányok Intézete szervezésében került sor Bukarestben a “Financial Perspectives and Challenges” című nemzetközi konferenciára.

Dr. Nagy Ágnes, dr. Dézsi-Benyovszki Annamária, egyetemi docensek és dr. Székely Imre, egyetemi tanársegéd, intézetünk tagjainak közös kutatómunkája eredménye a „Measuring Financial Systemic Stress in Romania: a Composit Indicator Approach” szakcikk, amely a konferencia legjobb szakcikkének díját nyerte el.

Gratulálunk az elismeréshez!

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro