Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Kitüntetések, díjak /

A Ziarul Financiar elismerésében részesült dr. Nagy Ágnes

A Ziarul Financiar gazdasági lap a romániai bankszektor tíz legbefolyásosabb nőjéről készült összeállításában dr. Nagy Ágnest, a Román Nemzeti Bank igazgatótanácsának tagját és egyben intézetünk oktatóját méltatta. 

A Ziarul Financiar gazdasági lap a romániai bankszektor tíz legbefolyásosabb nőjéről készült összeállításában dr. Nagy Ágnest, a Román Nemzeti Bank igazgatótanácsának tagját és intézetünk oktatóját méltatta. A bankszektorban a felsővezetői pozíciókat hagyományosan és nagy arányban férfiak töltik be, azonban a lap március 8-i összeállításában kiemelte a szektor legbefolyásosabb nőit, köztük  dr. Nagy Ágnest.

Dr. Nagy Ágnes 1998 óta tagja a Román Nemzeti Bank igazgatótanácsának. Jelenleg a negyedik mandátumát tölti az intézmény kiemelt pozíciójában. Munkásságát számos díjjal és elismeréssel jutalmazták szakmai és állami szervek. Szakmai tevékenysége kimagasló eredményeinek elismeréseként megkapta a Magyar Köztársaság Lovagkeresztjét (2012),  Románia Csillaga lovagi fokozatát (2010), az Ipar és Kereskedelmi Érdemrend parancsnoki fokozatát (2006).

Igazgatótanácsi munkája mellett a Babeș-Bolyai Tudományegyetemen a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet docenseként a kezdetektől támogatja a magyar nyelvű közgazdász képzés fejlődését.

Gratulálunk az elismeréshez!

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro