Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Szakkollégiumok /

Közgazdasági Kutató Klub (KKK)

 

A Közgazdasági Kutató Klub (KKK) 2009-ben megújult szakkollégium, melynek célkitűzése olyan csapatok létrehozása, amelyek képesek lesznek aktuális gazdasági problémákat érintő adatok gyűjtésére, ezek feldolgozására, elemzésére és értelmezésére, eredményképpen tudományos szakdolgozatok megírására.

A KKK-ban lehetőség adódik tudományos konferenciákon való részvételre, amely hozzájárul a tapasztalatszerzéshez a közgazdaság különböző területein. A tevékenység irányított szakmai tanácsadás keretében működik, a koordinátorok a Babeş-Bolyai Tudományegyetem, Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi kar tanárai.

A tagok kutatói hajlammal rendelkező, csapatszellemben dolgozó másod-, harmadéves és mesteris hallgatók. A KKK eredményes működését bizonyítják az évek során, konferenciákon bemutatott és díjazott tudományos dolgozatok, illetve szakmai folyóiratokban megjelent publikációk.

 

További információk a honlapunkon találhatók: www.kutatoklub.ro

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro