Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

A Székelydata és intézetünk szervezésében itt a második erdélyi adatvizualizációs mini-konferencia

2020. január 11-én, a Székelydata és intézetünk közös szervezésében kerül sor a II. erdélyi adatvizualizációs mini-konferenciára. Az eseményen bemutatásra kerülnek a Csala Dénes vezetésével elindított Business Intelligence kurzus hallgatói projektjei, ezt követik erdélyi és magyarországi adatvizualizációs, grafikus design és marketing szakemberek előadásai. A konferenciát a második erdélyi adatvizualizációs verseny döntője zárja. Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

2020. január 11-én, a Székelydata és intézetünk közös szervezésében kerül sor a II. erdélyi adatvizualizációs mini-konferenciára. Az eseményen a Csala Dénes (a Lancaster University adjunktusa, intézményünk társult oktatója) vezetésével tavaly elindított Business Intelligence kurzus hallgatói mutatják be féléves projektjeiket. Ezt követik erdélyi és magyarországi adatvizualizációs, grafikus design és marketing szakemberek előadásai. A konferenciát a második erdélyi adatvizualizációs verseny döntője zárja.

A mini-konferencia fő témája az információközlés és az ezzel járó felelősség. Több erdélyi vállalat adatszakemberei mellett vezető erdélyi adattudósok és társdalomkutatók is megszólalnak a konferencián.  

Részletes program és meghívottak az esemény Facebook oldalán: 

https://www.facebook.com/events/404219480531334/

A konferencia időpontja: 2020. január 11., szombat, 8:30-17:40

Helyszín: BBTE, Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2019–2020 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro