Diákjaink sikere az E4C nemzetközi esettanulmány verseny első fordulóján

Frissítve: 2012/11/26

A European Case Study Competition for Consulting Clubs (E4C) esettanulmány verseny első fordulóján első helyet szerzett a Gazdasági Tanácsadó Klub (GTK) csapata.

A European Case Study Competition for Consulting Clubs (E4C) egy többfordulós esettanulmány verseny, ahol Európa gazdasági tanácsadó klubjai lehetőséget kapnak, hogy tudásukat összemérjék. A verseny elindítója a budapesti Corvinus Consulting Club, a szakmai támogatást és az infrastruktúrát a McKinsey biztosítja. A verseny a résztvevők számának függvényében többfordulós, félévente egy versenyfordulóval.

Az első fordulót a magyarországi Corvinus Consulting Club szervezte és három csapat vett részt, Magyarország, Lengyelország és Románia képviseletében. A csapatoknak 55 óra állt rendelkezésére, hogy kidolgozzák egy sör márka nemzetközi terjeszkedését. Az angol nyelvű prezentációkat egy három tagú, McKinsey tanácsadókból álló zsűri értékelte. A zsűri a Babeș-Bolyai Tudomțnyegyetem, Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar magyar tagozata csapatának megoldását találta a legkörültekintőbbnek, első hellyel jutalmazva azt. 

A versenyen Ábrahám Krisztina, Szőcs Kinga Beáta, Erdély Attila és Furdek Balázs képviselték karunk magyar tagozatát. A hallgatók a Gazdasági Tanácsadó Klub (GTK) tagjai.

 

Gratulálunk!

Létrehozva: 2012/11/26

+