Dobogós helyezés az ESET’17 START menedzsment versenyen

Frissítve: 2017/11/28

Kiválóan szerepeltek hallgatóink a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Management Szakkollégiuma által kezdő esettanulmányozóknak megrendezett ESET’17 START menedzsement esettanulmány versenyen. Mindhárom csapatunk bejutott a 15 csapatos elődöntőbe, kettő a top 8-as döntőbe is bekerült, egy csapatunk (Barabási Tamás, Fekete Bence, Molnár Eszter, Sándor Krisztián) pedig a dobogó harmadik fokára is felállhatott.

A selejtező fordulót mindannyian sikeresen teljesítve három csapat képviselte intézetünket az ESET’17 START menedzsment esettanulmány versenyen, amelyet 2017. november 25-26 között, immár hatodik alkalommal szervezett meg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Management Szakkollégiuma. Az ESET’17 START versenyen az esettanulmány-versenyeken tapasztalattal még nem rendelkező diákcsapatok vehettek részt, a legeredményesebb csapatunk a döntőben kiváló 3. helyezést ért el.

Az online selejtező fordulót követően a 15 csapat jutott be a Budapesten megrendezett döntő első szakaszába. Az elődöntőben versenyző három csapatunk: ReStart (Csorba Szilárd, Kluzsán Kriszta, Szász Zalán, Virágh Tihamér), a Casify (Bardóczi Beáta, Jakó Zsolt, Kozma Nóra, Nagy Miriám), valamint a Caseberry csapat (Barabási Tamás, Fekete Bence, Molnár Eszter, Sándor Krisztián). A kolozsvári csapatok felkészítő tanárai dr. Györfy Lehel docens, dr. Szász Levente docens és drd. Rácz Béla tanársegéd voltak.

A Book24.hu webáruházhoz kapcsolódó eset megoldását követően a Casify és a Caseberry csapata bekerült a legjobb 8 csapat közé, így ők részt vehettek a Loxon Solutions irodájában megrendezett vasárnapi döntő fordulón. A Case Solvers Hungary által írt „Amigos a szülőkért” társadalmi vállalkozás esetének kidolgozása, bemutatása és kiértékelése után a Caseberry csapat szerezte meg a verseny harmadik díját.

Gratulálunk hallgatóinknak!                                           

 

Létrehozva: 2017/11/28

+