Döntőbe jutás az Eset PRO menedzsment versenyen

Frissítve: 2018/12/03

Mindkét csapatunk továbbjutott az Eset Pro menedzsment verseny top 8-as döntőjébe. Gratulálunk a két csapat tagjainak: Costiniuc Norbert-Dániel (Pénzügy és Bank 3. év), Griz Zsuzsanna (Menedzsment 3. év), Kelemen Kincső (Gazdasági informatika 3. év), Pádár Zsuzsánna (Pénzügy és Bank 3. év), Barabási Tamás (Gazdasági informatika 2. év), Bardóczi Beáta (Pénzügy és Bank 2. év), Jakó Zsolt (Menedzsment 2. év) és Nagy Miriám (Menedzsment 2. év).

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Management Szakkollégiuma hetedik alkalommal rendezte meg esettanulmány versenyét, az ESET’18-at. Az ehhez kapcsolódó Eset PRO a már tapasztalt esetoldókat célozta meg.

Az előválogatást követően a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdaságtudományi Magyar Intézetét képviselve két csapat is bekerült a 8 csapatos döntőbe.

2018. november 24-én Budapesten, az OTP bank székházában az Enigma csapat tagjaiként Costiniuc Norbert-Dániel (Pénzügy és Bank 3. év), Griz Zsuzsanna (Menedzsment 3. év), Kelemen Kincső (Gazdasági informatika 3. év) és Pádár Zsuzsánna (Pénzügy és Bank 3. év), a Sigma csapat tagjaiként pedig Barabási Tamás (Gazdasági informatika 2. év), Bardóczi Beáta (Pénzügy és Bank 2. év), Jakó Zsolt (Menedzsment 2. év) és Nagy Miriám (Menedzsment 2. év) mutathatták be az OTP Bank Jelzálog- és lakáshitelek szektora számára kidolgozott megoldásukat.

Gratulálunk a csapatoknak a nagyszerű eredményhez!

Létrehozva: 2018/12/03

+