Győzelem a BME menedzsment esettanulmány versenyén

Frissítve: 2017/11/22

Hallgatóink győzelmével zárult a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Management Szakkollégiuma által haladó esettanulmány megoldóknak rendezett verseny, az ESET’17 PRO. A Horváth Adrienn (Menedzsment 3. év), Pádár Zsuzsánna (Pénzügy és bank 2. év), Szász Karina (Pénzügy és bank 2. év) és Vizeli Ibolya (Marketing 2. év) hallgatóink által a Vodafone Magyarország számára kidolgozott menedzsment megoldást a zsűri a legjobbnak értékelte.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Management Szakkollégiuma idén hatodik alkalommal rendezte meg esettanulmány versenyét, az ESET’17-et. Az ehhez kapcsolódó ESET PRO a felsőbb éves diákokat, azaz a már tapasztalt esetoldókat célozta meg. Az előválogatást követően a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetét képviselő Enigma csapat is bekerült a 8 csapatos döntőbe.   

2017. november 19-én Budapesten, a KPMG székházában, a kolozsvári csapat képviseletében Horváth Adrienn (Menedzsment 3. év), Pádár Zsuzsánna (Pénzügy és bank 2. év), Szász Karina (Pénzügy és bank 2. év) és Vizeli Ibolya (Marketing 2. év) mutathatták be a Vodafone Magyarország számára kidolgozott megoldásukat.

A megoldások bemutatása és kiértékelése alapján a kolozsvári Enigma csapat a 2017-es ESET PRO versenyen kiváló I. helyezést ért el.

Az esemény gálavacsorával zárult, ahol a versenyzőknek lehetőségük volt találkozni a szakmai zsűrivel és a többi csapat tagjaival, valamint ott hirdették ki a verseny nyerteseit is.

A győztes kolozsvári csapat felkészítő tanárai dr. Györfy Lehel docens, dr. Szász Levente docens és drd. Rácz Béla tanársegéd voltak.

Gratulálunk a kolozsvári csapatnak és minden résztvevőnek!

Létrehozva: 2017/11/22

+