Hallgatóink dobogós és elődöntős szereplése a L’Oréal Brandstorm versenyen

Frissítve: 2020/05/26

Másodjára is sikerült a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar magyar tagozatos hallgatóinak bekerülniük a L’Oréal Brandstorm verseny országos döntőjébe. Palatka Kamilla, 3. éves marketing szakos hallgatónk, a Dehydra csapat tagjaként a harmadik helyig menetelt az országos döntőben. Az elsőéves diákokból álló csapatunk is a legjobb 11 között végzett. Gratulálunk!

A L’Oréal piacvezető kozmetikai vállalat éves marketing versenyének, a L’Oréal Brandstormnak a romániai döntője 2020. május 18-án, online került megrendezésre. A versenyre több, mint 200 csapat jelentkezett. Az első forduló után a legjobb 11 csapatot számláló elődöntőbe két olyan csapat is bekerült, amelyben a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet hallgatói is érdekeltek voltak:

  • Dehydra Palatka Kamilla (Marketing, III. év, magyar tagozat), Ajtay Janka Gabriella (Menedzsment, III. év, angol tagozat) és Albert László (Menedzsment, III. év, angol tagozat) – felkészítő tanár dr. Raluca Ciornea
  • Boundless World Bara Adrienn (Marketing, I. év, magyar tagozat), Székely Krisztina-Evelin (Marketing, I. év, magyar tagozat), Bereczki Lilla (Marketing, I. év, magyar tagozat) – felkészítő tanár dr. Săplăcan Zsuzsa

Az elődöntős csapatok közül az ország 6 legjobb csapata közé jutott a Dehydra csapata, ahol végül a kiváló III. helyezést érte el.

A L’Oréal globális piacvezető kozmetikai vállalat 2020-ban megrendezett versenyén a téma a kozmetikai termékek fenntarthatósága volt. Egy olyan termékkoncepciót kellett kidolgozni, amely kevesebb műanyag felhasználásával is kiemelkedő vevőélményt biztosít. Továbbá meg kellett tervezni egy olyan marketing stratégiát is, amely segítségével a fogyasztók megváltoztatják a fogyasztói magatartásukat és elfogadják az új koncepciót.

Gratulálunk minden résztvevő diáknak!

Létrehozva: 2020/05/26

+