I. helyezés a XIII. Tímár László Tanulmányi Emlékversenyen

Frissítve: 2014/02/26

2014. február 22-24 között került megrendezésre a veszprémi Pannon Egyetem szervezésében a XIII. Tímár László Tanulmányi Emlékverseny. A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetet a Prometheus csapat képviselte, akik kiváló I. helyezést értek el, és Demeter Zselyke csapattag megkapta a legjobb külföldi előadónak járó különdíjat is.

2014. február 22-24 között került megrendezésre a veszprémi Pannon Egyetem szervezésében a XIII. Tímár László Tanulmányi Emlékverseny, amelyen az idén első ízben más egyetemek csapatai is élőben prezentálhattak a szakmai zsűri előtt. A kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetét a Prometheus csapat képviselte, akik kiváló I. helyezést értek el, és Demeter Zselyke csapattag megkapta a legjobb külföldi előadónak járó különdíjat is.

A győztes csapat tagjai Demeter Zselyke, Kerekes Zsuzsa, Kiss Alpár és Kovács Anita voltak. 

Az esettanulmányt február 22-én délután kapták kézhez a csapatok, a kidolgozásra 24 óra állt rendelkezésre, mely után a megoldást tartalmazó prezentációt és vezetői jelentést kellett leadják a résztvevők. Az elődöntőre illetve a döntőre február 24-én, hétfőn került sor. A nem veszprémi csapatok külön csoportban, egymás között versenyeztek. Az idei esettanulmány egy magyar vegyipari vállalat gyártótelepén történt műszaki meghibásodáson alapult, a fő probléma a vállalati kockázatok csökkentése volt, a megoldás pedig egy összetett karbantartási rendszer kidolgozása volt.

Létrehozva: 2014/02/26

+