Különdíj a miskolci Susánszky János Esettanulmány Megoldó Emlékversenyen

Frissítve: 2015/09/29

A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara 2015. szeptember 17-18 között rendezte meg a Susánszky János Esettanulmány Megoldó Emlékversenyt, amelyen a kolozsvári BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetét képviselő Argo csapat különdíjban részesült. Gratulálunk a kiváló eredményhez!

A Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Kara 2015. szeptember 17-18 között rendezte meg a Susánszky János Esettanulmány Megoldó Emlékversenyt, amin a magyarországi egyetemek csapatai mellett egy kolozsvári csapat is részt vehetett. A kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetét az Argo csapat képviselte, akik különdíjban részesültek.

A kolozsvári csapat tagjai Fekete Réka (Menedzsment, III. év), Kovács-Pusztai Bálint (Pénzügy és Bank, III. év), Nagy Loránd (Pénzügy és Bank, III. év) és Szabó S. Zsolt (Vállalkozásmenedzsment mesteri képzés) voltak.

A verseny során egy magánklinika lean-szemléletű működési tervét kellett kidolgozniuk a résztvevő diákoknak. A csapatoknak 10 óra állt rendelkezésre az eset kidolgozására, majd a kidolgozást követő napon került sor a megoldások bemutatására egy 4 tagú szakmai zsűri előtt. A versenyen a Budapesti Corvinus Egyetem csapata kapta az első helyezést, a hazai Miskolci Egyetem csapata második díjat szerzett, míg a Debreceni Egyetem csapata a harmadik helyen végzett. Az eredményhirdetést követően állófogadással zárult a verseny, amely során lehetőség nyílt a verseny tapasztalatinak átbeszélésére a zsűritagokkal és a versenytársakkal. 

 
Gratulálunk a csapat teljesítményéhez!
 

Létrehozva: 2015/09/29

+