Intézetünk hallgatói a L’Oréal Brandstorm párizsi globális döntőjében bizonyították tudásukat

Frissítve: 2019/05/28

2019. május 26-án tért haza Intézetünk csapata a L’Oréal Brandstorm nemzetközi verseny párizsi globális döntőjéről. A Nagy Noémi (Marketing, II. év), Ilyés Klarisz (Pénzügy és Bank, I. év) és Szabó Gellért (Marketing, II. év) alkotta Skintuition csapat méltán lehet büszke teljesítményére, hiszen a világ 64 legjobb csapata közt bizonyíthatott a L’Oréal globális piacvezető kozmetikai vállalat 2019-es versenyén, és szerzett életre szóló élményeket és szakmai tapasztalatot. Gratulálunk hallgatóinknak!

A kolozsvári Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának magyar tagozatos hallgatói képviselték Romániát Párizsban, a L’Oréal Brandstorm nemzetközi verseny döntőjében. Az eseményre 2019. május 22-26. között került sor. A Nagy Noémi (Marketing, II. év), Ilyés Klarisz (Pénzügy és Bank, I. év) és Szabó Gellért (Marketing, II. év) alkotta Skintuition csapat azzal nyerte el a párizsi döntőben való részvétel jogát, hogy három fordulós szelekció során győzedelmeskedett a L’Oréal Brandstorm romániai döntőjén. A csapatot dr. Săplăcan Zsuzsa egyetemi adjunktus készítette fel.

Idén rekordszámú, több mint 40.000 diák jelentkezett a L’Oréal Brandstorm versenyre a világ minden pontjáról, hogy olyan innovatív fogyasztói élményt és a mögötte álló stratégiát dolgozzon ki a L’Oréal számára, amely növeli a vállalat Active Cosmetics divíziójához tartozó márkák, mint a Vichy vagy a La Roche-Posay, használatát és a biztosítja az elköteleződést az egészségtudatos fogyasztók körében. A párizsi döntőbe 64 ország legjobb csapata került, köztük intézetünk háromfős csapata is. A csapatoknak három különböző zsűri előtt kellett prezentálniuk innovatív projektjüket. Összesen 70 szakember dolgozott a projektek értékelésén, akik a L’Oréal Active Cosmetics divíziójának regionális és globális felső- és középvezetői közül kerültek ki. A Skintuition csapat kiváló teljesítményt nyújtott. A hatos döntőbe végül India, Németország, Amerikai Egyesült Államok, Indonézia, Portugália és Kanada csapata került. A verseny fődíját, a három hónapos párizsi internship lehetőséget Indonézia Phoenix nevű csapata szerezte meg.

A L’Oréal Brandstorm a világ legnagyobb diákversenye, amelyen a csapatoknak marketing, innováció és business tudásukat felhasználva kell versenyképes innovatív fogyasztói megoldásokat kidolgozniuk. A versenyzőknek valós adatokat használva és feladatokat megoldva, a vállalat szakembereivel és vezetőivel együttműködve kellett alkalmazniuk az egyetemen tanultakat.

A verseny kiváló lehetőséget biztosított arra, hogy hallgatóink megismerjék a világ legjobb egyetemi csapatainak munkáit, betekintést nyerjenek egy globális piacvezető vállalat működésébe, kapcsolatot építsenek a világ minden tájáról érkező diákokkal, és felfedezzék Párizst.

Ezúton is gratulálunk a csapatnak és szakmai felkészítő tanáruknak!

Létrehozva: 2019/05/28

+