Marketingkutatás a gyakorlatban – 2018

Frissítve: 2018/01/09

 

A BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán oktatott Marketingkutatás tantárgy keretében folytatjuk a nyolc éve elindított Marketingkutatás a gyakorlatban programot. A program keretében a diákok valós marketingkutatási projekteket készítenek a részvevő vállalatok számára. Az érdeklődő vállalatok jelentkezését 2018. február 9-ig várjuk!

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán oktatott Marketingkutatás tantárgy keretében folytatjuk a nyolc éve elkezdett Marketingkutatás a gyakorlatban című programot. A program keretében kérdőíves felmérést készítünk egy termék/szolgáltatás keresletéről, egy márka imázsáról, vásárlói elégedettségéről, egy reklámkampány hatékonyságáról stb.

A programban a következő vállalatok és szervezetek vettek eddig részt: Codespring, Kolozsvári Magyar Opera, Pont, Promoteus Advertising, Romániai Magyar Közgazdász Társaság, Ginax Power, Agrosel, Regio Consult, Creativ Fun, Mikó Étterem, Seeme GPS, BendKopp, Autonet, Mercurius Info Tour és a Prisma egyesület. Köszönjük partnereinknek a szakmai támogatást!

A program keretében a diákok valós marketingkutatási projekteket készítenek a részvevő vállalatok számára, a vállalatok igényeinek megfelelően. Minden marketingkutatási projekt egyedi, személyre szabott, ennek megfelelően alakítjuk ki a 3-4 fős hallgatói csapatokat. A marketingkutatási projekt szerves része a diákok végső értékelésének. A projektre szerzett jegyet szemináriumi tevékenységként számoljuk el, a végső jegyük 40%-át teszi ki. 

A marketingkutatási projekteket 2018. március-május időszakban valósítjuk meg.

Az érdeklődő vállalatok jelentkezését 2018. február 9-ig várjuk a monika.alt@econ.ubbcluj.ro e-mail címen.

 

Programfelelős: dr. Alt Mónika-Anetta, docens

e-mail: monika.alt@econ.ubbcluj.ro, mobil: 0744 132 896

Létrehozva: 2018/01/09

+