Marketingkutatás a gyakorlatban – 2020

Frissítve: 2020/01/06

 

A BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán oktatott Marketingkutatás tantárgy keretében folytatjuk a tíz éve elindított Marketingkutatás a gyakorlatban programot. A program keretében a diákok valós marketingkutatási projekteket készítenek a részvevő vállalatok számára. Az érdeklődő vállalatok jelentkezését 2020. február 10-ig várjuk!

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán oktatott Marketingkutatás tantárgy keretében folytatjuk a tíz éve elkezdett Marketingkutatás a gyakorlatban című programot. A program keretében kérdőíves felmérést készítünk vállalatok számára a termékük/szolgáltatásuk keresletéről, a márka imázsáról, a vásárlói elégedettségről, egy reklámkampány hatékonyságáról stb.

A programban a következő vállalatok és szervezetek vettek eddig részt: Codespring, Kolozsvári Magyar Opera, Pont, Promoteus Advertising, Romániai Magyar Közgazdász Társaság, Ginax Power, Agrosel, Regio Consult, Creativ Fun, Mikó Étterem, Seeme GPS, BendKopp, Autonet, Mercurius Info Tour, Prisma egyesület, Biodental Implant, BW Photo Booth, Cosmetic Plant, END-IBO és a Halcyonmobile. Ezúton is köszönjük partnereinknek a szakmai támogatást!

A program keretében a diákok valós marketingkutatási projekteket készítenek a részvevő vállalatok számára, a vállalatok igényeinek megfelelően. Minden marketingkutatási projekt egyedi, személyre szabott, és ennek megfelelően alakítjuk ki a diákokból álló 3-4 fős csapatokat is.

A marketingkutatási projekt szerves része a diákok végső értékelésének. A projektre kapott jegyet szemináriumi tevékenységként számoljuk el, a végső jegy 40%-át teszi ki. A marketingkutatási projekteket 2020. március-május időszakban végezzük.

Az érdeklődő vállalatok jelentkezését 2020. február 10-ig várjuk a monika.alt@econ.ubbcluj.ro e-mail címen.

 

Programfelelős: dr. Alt Mónika-Anetta, docens

e-mail: monika.alt@econ.ubbcluj.ro, mobil: 0744 132 896

Létrehozva: 2020/01/06

+