Marketingtervezés a gyakorlatban

Frissítve: 2014/07/31

A BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán oktatott Marketingtervezés tantárgy keretében folytatjuk az öt éve elindított Marketingtervezés a gyakorlatban programot. A program alatt a vállalatok számos innovatív ötletet kapnak a fiatal generációtól, míg a diákok gyakorlati tapasztalatra tehetnek szert. Az érdeklődő vállalatok jelentkezését 2014. szeptember 19-ig várjuk.

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán oktatott Marketingtervezés tantárgy keretében folytatjuk az öt éve elindított Marketingtervezés a gyakorlatban című programot. A programban a következő vállalatok vettek eddig részt: Arcadom, Codespring, Unilact, Cosm-Fan, Kolozsvári Magyar Opera, Mind Fitness Games, Gonzo Interiors és a Memorix.

A program keretében a diákok valós marketingtervet készítenek a programban részvevő vállalatok számára, a vállalatok igényeinek megfelelően. A marketingterv vonatkozhat egy új termékre, szolgáltatásra vagy a vállalat éves marketing tevékenységére. 

A jelentkezők közül három vállalat kerül kiválasztásra. Első lépésben, a projektben részvevő vállalatok egy féloldalas esettanulmány segítségével kerülnek bemutatásra. Ezt követi egy szóbeli prezentáció is a vállalat képviselője részéről.

A marketingtervet 4-5 fős, harmadéves diákokból álló csapat dolgozza ki. Egy esettanulmányon több csapat is dolgozna, így különböző nézőpontok kerülnek megvilágításra. A marketingterv szerves része a diákok végső értékelésének. A marketingterv 2014. október és december között kerül kidolgozásra, és 2015. januárjában kerül bemutatásra. 

Az érdeklődő vállalatok jelentkezését 2014. szeptember 19-ig várjuk a monika.alt@econ.ubbcluj.ro email címen.

 

Programfelelős: dr. Alt Mónika Anetta, egyetemi docens

Email: monika.alt@econ.ubbcluj.ro, mobil: 0744132896

 

Létrehozva: 2014/07/31

+