Marketingtervezés a gyakorlatban - 2015-2016

Frissítve: 2015/08/24

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karán oktatott Marketingtervezés tantárgy keretén belül folytatjuk a már hat  éve elindított „Marketingtervezés a gyakorlatban” című programot. A program keretében a vállalatok számos innovatív ötletet kapnak a fiatal generációtól, míg a diákok gyakorlati tapasztalatra tehetnek szert. Az érdeklődő vállalatok jelentkezését 2015. szeptember 19-ig várjuk!

A Babeş-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karon oktatott Marketingtervezés tantárgy keretén belül folytatjuk a már hat éve elindított „Marketingtervezés a gyakorlatban” című programot. A programban a következő vállalatok vettek eddig részt: Arcadom, Codspring, Unilact, Cosm Fan, Kolozsvári Magyar Opera Mind Fitness Games, Gonzo Interiors, Memorix, Autonet, Vinca Wines és a Bridge Language Study House Egyesület.

A program keretében a diákok valós marketingtervet készítenek a programban részvevő vállalatok számára, a vállalatok igényeinek megfelelően. A marketingterv vonatkozhat egy új termékre vagy a vállalat éves marketing költségvetésére. A marketing terv szerkezete megtekinthető itt.

A jelentkezők közül három vállalat kerül kiválasztásra. Első lépésben a projektben részvevő vállalatok egy féloldalas esettanulmány segítségével kerülnek bemutatásra a diákok számára. Ezt követné egy szóbeli prezentáció is a vállalat képviselője részéről.

A marketingtervet 4-5 fős diák csapat dolgozná ki. Egy esettanulmányon több csapat is dolgozna, így különböző nézőpontok kerülnek megvilágításra. Az elvégzendő marketingterv szerves része lenne a diákok végső értékelésének. A marketingterv 2015. október és december között kerül kidolgozásra és 2016. januárjában kerül bemutatásra.

Az érdeklődő vállalatok jelentkezését 2015. szeptember 19-ig várjuk monika.alt@econ.ubbcluj.ro e-mail címen.

 

Programfelelős: dr. Alt Mónika Anetta, egyetemi docens

Email: monika.alt@econ.ubbcluj.ro

Létrehozva: 2015/08/24

+