Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Projektmenedzsment az ötlettől a megvalósításig - Ilyés Szabolcs előadása

2019. január 8-án, 14.00-15.30 óraközött Ilyés Szabolcs, a Regioconsult Pályázati és Befektetési Tanácsadó KFT ügyvezető igazgatója tart előadást Projektmenedzsment az ötlettől a megvalósításig - a kolozsvári Farkas utcai református templom felújítása  címmel a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar 036-os termében. Az előadás nyitott, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

2019. január 8-án, 14.00-15.30 óra között Ilyés Szabolcs, a Regioconsult Pályázati és Befektetési Tanácsadó KFT ügyvezető igazgatója tart előadást Projektmenedzsment az ötlettől a megvalósításig - a kolozsvári Farkas utcai református templom felújítása  címmel a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar 036-os termében.

lyés Szabolcs, a RegioConsult ügyvezető igazgatója, több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik pályázati, befektetési és M&A tanácsadás területén, amit nemzetközi tapasztalattal gyarapított 2008-tól, a PNO Consultants romániai country manager-eként.

A Regioconsult tanácsadó cég 2001 óta van jelen a romániai piacon. Öt helyszínen működő irodáiban 20 állandó tanácsadó dolgozik, akik kkv-k, nagyvállalatok, közintézmények és egyházi szervezetek számára bonyolítanak le projekteket.

A cég sikerrel látta el akolozsvári Farkas utcai református templom 2015-ben lezárult felújítási projektjének menedzsmentjét, és jelenleg a Szent Mihály plébániatemplom restaurálási projektjét irányítja.

Az előadás nyitott, minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro