Szervezeti menedzsment az UBM Feed Romániánál – tanulmányi kirándulás

Frissítve: 2019/05/21

Intézetünk 2. éves Menedzsment szakirányos hallgatói 2019. május 20-án tanulmányi kiránduláson vehettek részt a kerelőszentpáli székhellyel rendelkező UBM Feed Románia takarmánykeverőjében ahol részletes betekintést nyerhettek a vállalat működésébe, valamint a vállalati folyamatok menedzsmentjébe. Köszönjük az UBM Feed Románia képviselőinek, és Laczkó Dénes ügyvezetőnek a nagyszerű fogadtatást és a színvonalas szakmai programot!

Intézetünk 2. éves Menedzsment szakirányos hallgatói 2019. május 20-án tanulmányi kiránduláson vehettek részt a Kerelőszentpáli székhellyel rendelkező UBM Feed Románia takarmánykeverőben ahol részletes betekintést nyerhettek a vállalat működésébe, valamint a vállalati folyamatok menedzsmentjébe. Köszönjük az UBM Feed Románia képviselőinek és Laczkó Dénes ügyvezetőnek a nagyszerű fogadtatást és a színvonalas szakmai programot!

A vállalatlátogatást megelőzte Laczkó Dénes ügyvezető igazgató előadása az egyetemen, ahol kiosztott egy UBM-el kapcsolatos esettanulmányt, aminek a megoldásait a diákok a vállalat székhelyén mutatták be. A diákok megoldásai meghallgatása után, az ügyvezető megmutatta a saját megoldását a felvetett problémákra. Az esettanulmány bemutatókat gyárlátogatás követte.

Létrehozva: 2019/05/21

+