Tanulmányi kirándulás a Nachbil pincészetnél

Frissítve: 2015/11/02

 

Pénteken, 2015. október 30-án, a harmadéves alapképzéses diákok a Marketingtervezés tantárgy keretében tanulmányi kiránduláson vehettek részt a krasznabélteki (Szatmár megye) Nachbil pincészetnél. Az egész napos tanulmányi kirándulás helyszínén a borászat vezetői részletesen bemutatták a borkészítés folyamatát, majd szakmai támpontokat adtak a jelenlevő diákoknak. A szakmai programot borkóstolás követte.

Pénteken, 2015. október 30-án, a harmadéves alapképzéses, marketing, menedzsment és pénzügy szakirányokon tanuló diákok a Marketingtervezés tantárgy keretében tanulmányi kiránduláson vehettek részt a krasznabélteki (Szatmár megye) Nachbil pincészetnél.
 
Az egész napos tanulmányi kirándulás helyszínén a borászat társtulajdonosa és vezetői részletesen bemutatták a vállalat történetét, jövőbeni céljait, a borkészítés folyamatát, majd szakmai támpontokat adtak a jelenlevő diákoknak, akik a tantárgy keretén belül dolgoznak majd a vállalat marketingtervén. A szakmai programot borkóstolás és rövid séta követte a borpincék között.
 
A borászat alapításának ötlete egy utazás folyamán fogant meg a tulajdonosokban, akik 1999-ben megalapították a céget. A cég folyamatosan fejlődött és egyre nagyobb földterületet vásárolt meg, a kezdeti 2,5 hektárról a területet 15,5 hektárra növelték. A vállalat jelenlegi marketingtevékenysége és jövőbeni kihívásai ideális partnerré teszik a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet tanrendjében szereplő Marketingtervezés tantárgy számára, hiszen így a diákok nemcsak egy valóságos vállalat tervein dolgoznak, de munkájuk hozzáadott értéket is jelent mindkét fél számára.
 

Létrehozva: 2015/11/02

+