Tanulmányi látogatás a Fastenal vállalat logisztikai központjában

Frissítve: 2014/11/21

A Logisztikai menedzsment tantárgy részeként, dr. Szász Levente és a Fastenal vállalat szervezésében intézetünk harmadéves diákjai 2014. november 19-én meglátogatták a vállalat apahidai logisztikai központját. A hallgatók értékes információkkal gazdagodtak, melyek hozzájárulnak a tananyag gyakorlati alkalmazásának megértéséhez.

A Logisztikai menedzsment tantárgy részeként, dr. Szász Levente és a Fastenal vezetőségének szervezésében intézetünk harmadéves diákjai vállalatlátogatáson vehettek részt a vállalat apahidai logisztikai központjában. Az alábbiakban az egyik résztvevő diák beszámolója olvasható a 2014. november 19-én megszervezett programról…

„A szerdai tanulmányi látogatásunkat megelőzően az egyetem falain belül Nagy-Wolf Zoltán, a vállalat helyi vezetője tartott szakmai előadást, melynek során lehetőségünk nyílt betekintést nyerni a FASTENAL logisztikai cég működési rendszerébe, szolgáltatási csomagjaiba, illetve a vállalat eredményességébe globális szinten. Ezt követően a bennünk megfogalmazódott kérdésekre kaphattunk válaszokat a folyamatokkal kapcsolatban, majd következett a bemutató érdekesebb része, amikor meglátogattuk a vállalat Kolozsvár melletti, apahidai központját. A látogatás során megismerhettük a vállalat által használt 6S modellt, a raktárinformatikai rendszer sajátosságait, illetve olyan kérdésekre kaphattunk válaszokat, melyek nem merültek volna fel bennünk a tereplátogatás tapasztalatai nélkül.

Összességében elmondhatom, hogy érdekes és értékes információkkal térhettünk haza, a látottak és tapasztaltak nagyban segítségünkre voltak a tananyag fizikai implementációjának megértésében. Köszönet ezért a látogatásért dr. Szász Levente tanárunknak, illetve az egész FASTENAL teamnek, hogy felajánlották a lehetőséget, különösképpen Nagy-Wolf Zoltán general managernek, aki végigvezetett minket ezen a vállalatlátogatáson.”

Gáspár Tamás, III. év, Menedzsment szakirány

 

Létrehozva: 2014/11/21

+