Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Hírek /

Végzős menedzsment szakirányos hallgatók látogatása a Gedeon Richternél

A Gedeon Richter Csoport romániai vállalatait látogathatták meg intézetünk Menedzsment szakirányos végzős hallgatói 2017. május 19-én. A hallgatók megismerhették a Gedeon Richter Románia marosvásárhelyi termelőüzemének, valamint a PharmaFarm logisztikai központjának működését. Ezúton is köszönjük a tartalmas programot!

A Gedeon Richter Csoport romániai vállalatait látogathatták meg intézetünk Menedzsment szakirányos végzős hallgatói. A 2017. május 19-i tanulmányi látogatás alkalmával a hallgatók megismerhették a Gedeon Richter Románia marosvásárhelyi termelőüzemének, valamint a PharmaFarm gyógyszeripari logisztikai központjának működését. Ezúton is köszönjük a csoport munkatársainak a fogadtatást és a tartalmas programot!

Az alábbiakban az egyik résztvevő hallgató rövid beszámolója olvasható a látogatásról:

„2017. május 19-én meglátogattuk Marosvásárhelyen a Gedeon Richter gyógyszergyártó vállalatot, ahol Székely Rita fogadott, aki a Vállalkozásmenedzsment mesteri szakirány hallgatója és a vállalat controlling részlegének munkatársa. Ezt követően a vállalat PR menedzsere bemutatta a csoport történetét, a fő tevékenységeit és a szervezeti strukturáját. Ezek után megnézhettük a kutatás-fejlesztési részleget, ahol sok érdekes dolgot láttunk és hallottunk a gyógyszerkutatásról és gyártásról. A tanulmányi kirándulás végén ellátogattunk a PharmaFarm koronkai egységébe, amely egy központi gyógyszerraktár, ahol végigkövethettünk minden logisztikai folyamatot az áru beérkezésétől az áru kimeneteléig. Összességében ez egy nagyon hasznos és érdekes kirándulás volt.”

Orbán Ágnes-Rozália, III. év, Menedzsment szakirány

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro