Wanted!!!

Frissítve: 2012/11/28

 

A Babeș-Bolyai Tudományegyetem, Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának Magyar Intézete marketingkommunikációs tevékenységének fejlesztéséhez reprezentatív arcokat keres.

 

A Babeș-Bolyai Tudományegyetem, Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának Magyar Intézete marketingkommunikációs tevékenységének fejlesztéséhez reprezentatív arcokat keres.

Célunk, olyan portrék és életképek készítése, amelyek a diákokat a mindennapok pillanataiban ábrázolják, különböző helyszíneken (tanterem, könyvtár, folyosók, konditerem stb.) Az elkészült képeket plakátokon, szórólapokon és az egyetem weboldalán fogjuk hasznosítani. Az Intézetet válogatás és fotózás megszervezésében és lebonyolításában a MarkeTeam segíti.

 

Kinek szól a felhívás?

1. és 2. éves diákok jelentkezését várjuk, akiknek tudniuk kell, hogy nem főállású modelleket keresünk.

Jelentkezési feltételek:

  • Kellemes megjelenés
  • Pozitív kisugárzás
  • Szereplésre/fotózásra való hajlam
  • Legalább közepes tanulmányi eredmények
  • Kizárólag a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar magyar tagozatán folytatja tanulmányait
  • Előnyt jelent, ha részt vesz valamilyen extracurrikuláris tevékenységben, ha az a karhoz köthető.

 

Mit kell tenned, hogy részt vehess?

Első lépésként küldj nekünk egy motivációs levelet az wantedbbte@gmail.com email címre. A motivációs levél tartalmazza a neved és az évfolyamod, röviden fogalmazd meg, miért szeretnél jelentkezni és miért gondolod, hogy személyiséged jellemzi a közgázas diákokat. A levél mellé csatolj egy fényképet, amely bárhol készülhetett, nem szükséges beállított, professzionális képnek lennie. A beérkezett anyagok alapján sor kerülhet interjúra is, ha a bizottság úgy véli.

Jelentkezési határidő: 2012. december 10., 20.00 óra

 

Egyéb fontos tudnivalók

  • A kiválasztott személyeknek a későbbiekben hozzá kell járulniuk a róluk készült képek Intézet általi felhasználásához.
  • A résztvevők kizárólag a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar magyar tagozatát képviselhetik, ezzel egy időben nem megengedett semmilyen más egyetem/kar képviselete.

Létrehozva: 2012/11/28

+