Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Kitüntetések, díjak /

Tudományos elismerésben részesült dr. Dézsi-Benyovszki Annamária

dr. Dézsi-Benyovszki Annamária, egyetemi docens, a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet vezetője, a 2015-ös év Fiatal Kutatói Díját vehette át a Kolozsvári Akadémiai Bizottság (KAB) által a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából szervezett rendezvényen.

2015. november 13-14-én a Kolozsvári Akadémiai Bizottság (KAB) Marosvásárhelyen tartotta meg a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából szervezett rendezvényét. A rendezvényen került sor a 2015-ös év tudományos díjainak kiosztására, amelyeket a legkiválóbb erdélyi magyar kutatók vehetnek át. A társadalomtudományi kategóriában az eddig elért kiemelkedő tudományos eredmények elismeréseképpen a 2015-ös év Fiatal Kutatói Díját dr. Dézsi-Benyovszki Annamária, egyetemi docens, intézetvezető vehette át.

További beszámolók a KAB honlapján (www.kab.ro) és a Krónikában (http://www.kronika.ro/kultura/erdelyi-tudosokat-dijaztak).

Gratulálunk a rangos elismeréshez és további sikeres munkát kívánunk!

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro