Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal / Szakkollégiumok /

MarkeTeam

A MarkeTeam a kolozsvári BBTE KGTK-n tanuló hallgatókból álló csapat. A szakkollégium tevekenységének fő célja egy olyan marketing szakemberekből álló elit képzése, amely képes reális megoldásokat nyújtani vállalatok számára. Ennek a célnak a megvalósítása érdekében a szakkollégium három irányelv mentén szervezi meg a tevékenységeit. Az első irányelv a kapcsolatépítés marketing szakemberek és a tagok között és ennek jelenlegi és jövőbeli hasznosítása. A második ilyen tevékenységi irány az informácó áramoltatása, amely magába foglalja mind a marketingelméleti és -gyakorlati tendenciák követését és elérhetővé tételét a tagok és az érdekeltek számára mind pedig a marketinges álláslehetőségek közvetítését tagok és vállalatok között. Harmadik irányelvként a szakszerű és igényes marketing gyakorlat promoválása segít célunk elérésében.

A három irányelv követése és a célunk megvalósítása a következő tevékenységeken keresztül történik: zártkörű (tagoknak) továbbképzés és foglalkozások, marketingelméleti és vállalati kutatások, tanácsadás, a marketing iránt érdeklődőknek nyilt előadások, workshopok és rendezvények szervezése.

A MarkeTeam neve hűen tükrözi a tevékenységek természetét. A marketingelméleti és -gyakorlati tudás elmélyítése mellett fontos szerepet kap a „team” fejlődése is olyan szakmai és személyes kompetenciák fejlesztése által, mint csapatmunka, önbizalom, empátia, felelősség, vezetés, kommunikációs készség és nem utolsó sorban a kreativitás.

A MarkeTeam minden tanév első szemeszterében felvételit szervez, amelyre évfolyamtól és szaktól függetlenül jelentkezhetnek a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának hallgatói.

A szakkollégium tagjairól, tevékenységeiről és a felvételiről részletes informácók a MarkeTeam hivatalos honlapján www.marketeam.ro és a Facebook oldalán érhetők el.

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro