Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal /

Hírek

Részvétel a Budapesti Metropolitan Egyetem menedzsment versenyén

Részvétel a Budapesti Metropolitan Egyetem menedzsment versenyén

A „Developing a creative thinking LAB in METU” nevű nemzetközi menedzsment versenyen, - amely a kreatív gondolkodás jövője és fontossága köré épült -, egyetemünket Bálint Lóránd (Kommunikáció, 2. év), Farkas-Hegyi Beatrix (Menedzsment, 1. év), Győri Anett (Menedzsment, 1. év), Mag Róbert (Pénzügy és bank, 1. év) és Tempfli Ákos Erik (Gazdasági informatika, 1. év) hallgatóink képviselték, jó szakmai teljesítményt nyújtva. 

2019.06.14.

Pallas Athéné Kiválósági Ösztöndíjprogram Díjátadó Gála

Pallas Athéné Kiválósági Ösztöndíjprogram Díjátadó Gála

2019. június 14-én, pénteken, 10:00 órai kezdettel kerül sor a Pallas Athéné Kiválósági Ösztöndíjprogram Díjátadó Gálájára a BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar 118-as termében. Az ösztöndíjprogram keretében a Babeș-Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Karának 50 magyar tagozatos hallgatója részesül ösztöndíjban. A díjakat Dubéczi Zoltán, a Magyar Nemzeti Bank oktatási igazgatója adja át.

2019.06.11.

Elballagtak mesteri képzéseink végzős hallgatói

Elballagtak mesteri képzéseink végzős hallgatói

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet három mesteri képzésének, a Marketing stratégiák és politikák, a Vállalkozásmenedzsment és a Vállalati pénzügyi menedzsment mesterik végzős hallgatói ballagtak 2019. június 6-án. Gratulálunk a végzős mesteriseknek, sok sikert kívánunk karrierjük építéséhez, és várjuk a következő tanévben is a közgazdász szakma iránt érdeklődőket!

2019.06.10.

Vállalati partnerségben indul a három gazdasági mesterképzésünk

Vállalati partnerségben indul a három gazdasági mesterképzésünk

A BBTE Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézetének három mesterképzése – a Vállalati pénzügyi menedzsment, a Marketing stratégiák és politikák, valamint a Vállalkozásmenedzsment – a 2019-2020-as tanévben is vállalatokkal együttműködve kerül meghirdetésre. A felvételizőket államilag támogatott helyek magas száma, jelentős ösztöndíjak, rugalmas órarend és vállalati munkatapasztalat szerzésének lehetősége várja.

2019.06.07.

Szolgáltatás-menedzsment esettanulmány verseny a Paprika Rádióval

Szolgáltatás-menedzsment esettanulmány verseny a Paprika Rádióval

2019. június 3-án intézetünk 2. éves Menedzsment szakirányos hallgatói a Paprika Rádió képviselőinek, Sevecsek Reni ügyvezető igazgatónak, valamint Giriti Zsófia értékesítési igazgatónak mutathatták be esettanulmány-megoldásaikat. A hallgatók a Szolgáltatásmenedzsment tárgy keretein belül egy valós vállalat gyakorlati esetét dolgozták fel, ahol javaslatokat kellett kidolgozznak a rádió szolgáltatásportfóliójának bővítésére és árbevételének növelésére vonatkozóan.

2019.06.04.

Ballagnak a mesteri képzéseink végzős hallgatói

Ballagnak a mesteri képzéseink végzős hallgatói

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet három mesteri képzésének, a Marketing stratégiák és politikák, a Vállalkozásmenedzsment és a Vállalati pénzügyi menedzsment mesterik végzős hallgatói is ballagnak 2019. június 6-án 17.00 órától, a BBTE Magyar Tagozatának magiszteri ballagási ünnepsége keretében. Gratulálunk nekik és sok sikert kívánunk!

2019.06.03.

1234 ... 78 Következő

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2018–2019 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro