Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal /

Hírek

Intézetünk munkatársai vehették át a Közgazdász Fórum 2017-es Fiatal Szerző Díját

Intézetünk munkatársai vehették át a Közgazdász Fórum 2017-es Fiatal Szerző Díját

2017. október 6-án adták át a Közgazdász Fórum Fiatal Szerző Díját, amelyet ebben az évben intézetünk két munkatársa, Benedek Botond doktorandusz és Rácz Béla Gergely tanársegéd nyertek el a "The use of Monte Carlo simulation in the assessment of an agricultural investment project" című közös tanulmányukért. A díj célja kitüntetni a Közgazdász Fórumban adott évben fiatal szerző által publikált legkiemelkedőbb tanulmányt. Gratulálunk!

2017.10.12.

Hallgatóink a Norwegian School of Economics nemzetközi esettanulmány versenyén

Hallgatóink a Norwegian School of Economics nemzetközi esettanulmány versenyén

A Norwegian School of Economics nemzetközi esettanulmány versenyén mérhette össze tudását a világ vezető egyeteminek diákjaiéval intézetünk négyfős csapata. Deák Péter (Gazdasági informatika 3. év), Éltes Rita (Menedzsment 3. év), Kelemen Kincső (Gazdasági informatika 2. év) és Szabó Norbert (Pénzügy és bank 3. év) nagyszerű teljesítményt nyújtott az erős mezőnyben.

2017.10.10.

Közgazdászként külföldön vagy itthon? – beszámoló a 2017-es Alumni Estről

Közgazdászként külföldön vagy itthon? – beszámoló a 2017-es Alumni Estről

2017. szeptember 30-án negyedik alkalommal került sor a Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Kar magyar tagozatán végzettek ("alumnik") találkozójára. A kerekasztal-beszélgetés különmeghívottjai Fazakas Szilárd vállalkozó (Sweet Bunicuta SRL, Chocolate management SRL), Máté József szakmai titkár (MKB Magyarország) és Szentgyörgyi Zoltán vállalkozó (Printbox Magyarország) voltak.

2017.10.04.

Legjobb tanulmány díj a XXIII. EMOK konferencián

Legjobb tanulmány díj a XXIII. EMOK konferencián

Intézetünk docense, dr. Alt Mónika-Anetta és társszerzői, Berezvai Zombor és Agárdi Irma (Budapesti Corvinus Egyetem) nyerték az Egyesület a Marketing Oktatásért és Kutatásért 2017-es országos konferenciájának Best Paper díját. A tanulmány a kiskereskedők esetében az innováció és a földrajzi terjeszkedés vállalati teljesítményre gyakorolt hatását vizsgálja. Gratulálunk a szerzőknek!

2017.09.29.

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet 2017-es tanévnyitója

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet 2017-es tanévnyitója

A Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet október 2-án, 10 órától tartja a 2017-2018-as tanév nyitó ünnepségét a kar Aulájában. Az ünnepségen az intézet vezetősége köszönti a hallgatókat, valamint előadást tart Temesváry Zsolt, az E.On Business Services Romania ügyvezető igazgatója. Mindenkit szeretettel várunk!

2017.09.25.

Hallgatóink  a Solvers’ Cup 2017 nemzetközi esettanulmány versenyen

Hallgatóink a Solvers’ Cup 2017 nemzetközi esettanulmány versenyen

Tizenkét ország hallgatói között a Babeș-Bolyai Tudományegyetem képviseletében intézetünk csapata is meghívást kapott a Solvers’ Cup 2017 nemzetközi esettanulmány versenyre olyan egyetemek társaságában, mint például az Imperial College London, a Kölni Egyetem, a London School of Economics, a kanadai Haskayne School of Business, az Innsbrucki Egyetem vagy a St. Galleni Egyetem.

2017.09.25.

1234 ... 53 Következő

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2017–2018 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro