Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Főoldal /

Választható tantárgyak

 

A 3. félévtől kezdődően a tanrend kötelezően választható tantárgyakat (discipline obligatoriu alese) is tartalmaz. Ezen tantárgyak száma, a szakirány és a félév függvényében, 1 vagy 2 lehet.

A választható tantárgyak listáját a tanterv tartalmazza és leírásuk megtalálható a tantárgyi adatlapok között. A választott tantárgy bekerül a hallgató tanulmányi szerződésébe és a hallgatónak kötelező módon le kell vizsgáznia az illető tantárgyból. Sikertelen vizsga esetén ugyanabból a tantárgyból kell újból vizsgázni, nem lehet helyette más választható tantárgyat felvenni.

A kiválasztási folyamatra az előző félévben kerül sor. A titkárságon és az évfolyamfelelősnél lévő listán, majd interneten be kell jelölni az opció(ka)t, ehhez a következő lépések megtétele szükséges:

Hozzáférés az oldalhoz: 

  • http://stop.econ.ubbcluj.ro (a Kar épületéből)
  • http://193.0.225.13:8063 (külső hozzáférés esetén, akkor működik, ha a 8063-as port nyitva van az Internet hálózatban) 

További információért kattintson ide.

Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Nemzetközi Konferencia 2013

Felvételi

A Babeş–Bolyai Tudományegyetem Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet felvételit hirdet a 2019–2020 tanévre. A diákok négy alapkézés és három mesterképzés szak közül választhatnak. A nappali tagozatos képzést távoktatás is kiegészíti.

További felvételi információk itt

© 2011 Közgazdaság- és Gazdálkodástudományi Magyar Intézet, Babeş–Bolyai Tudományegyetem, Kolozsvár

Design és programozás a Weblap.ro